dilluns, 19 d’octubre del 2015

IX CAMINADA TAGAMANENT-TAGAMANENT


Benvolguts pares

S’acosta el novembre i amb ell la IX Caminada TAGAMANENT-TAGAMANENT (de la muntanya a l’escola).

El dia previst per a dur-la a terme és el diumenge 8 de novembre. Com ja sabeu la caminada és d’uns 14 km. Pels més petits no és factible fer-la però si que podem esmorzar plegats i després, mentre els grans va a fer la caminada, els que es quedin amb els més menuts poden pujar al cim del Turó del Tagamanent i passejar una mica pels voltants (Mas de Bellver i Casa Museu Agustí) per retrobar-nos tots junts, cap al migdia, a l’escola i fer un pica-pica de comiat.

Per facilitar l’organització recordar-vos:
  1. Que caldrà pujar en cotxe particular. Com sempre us agrairíem que us organitzeu per tal de pujar plens i evitar, el màxim possible, pujar molts cotxes.
  2. Ens trobarem a les 8.45 del matí a la C17, al trencant que va al Tagamanent, a l’altre costat de la gasolinera del Tagamanent. Allà, comptant amb la vostra col·laboració, ens acabarem d’organitzar per omplir els cotxes que no arribin plens i fer sortides esglaonades fins al aparcament de la masia de Bellver. Allà deixarem el cotxe i baixarem al peu del turó on esmorzarem plegats per després començar la caminada.
  3. La inscripció costarà 3€ per nen/a i 5€ per adult i inclou una assegurança d’accidents, l’esmorzar i el pica-pica.
  4. Caldrà que retorneu a les mestres o a la Pilar la butlleta d’inscripció junt amb els diners. Ells donaran als vostres fills el tiquet d’inscripció.

En cas de pluja ens trobaríem a les 10 del matí a l’escola per esmorzar.

Ens fa molta il·lusió fer aquesta novena caminada, és per això que comptem amb la vostra participació per fer d’aquest diumenge 8 de novembre, un dia esportiu i de trobada de tots els que formem part de l’escola. Us preguem ens retorneu la butlleta d’inscripció juntament amb els diners abans del dia 30 d’octubre. Ho podeu fer els dilluns de 8.30 a 9 i divendres de 15.30 a 16.30 a la Sala de professors on trobareu l’AMPA, o bé portar-ho a la Pilar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada