Comissions

COMISSIÓ TAC
COMISSIÓ TAGAMANENT-TAGAMANENT
COMISSIÓ FESTA DE PRIMAVERA
COMISSIÓ CORPUS
COMISSIÓ CARNESTOLTES
COMISSIÓ LLIBRES
COMISSIÓ MENJADOR
COMISSIÓ XANDALLS
COMISSIÓ EXTRAESCOLARS
COMISSIÓ QUALITAT ENSENYAMENTCORPUS 
Viu i participa de les tradicions del nostre poble tot preparant un catifa de flors. Els nens són els que fan el disseny del dibuix i des de la comissió i amb la participació de les famílies es posa color amb clavells i altres elements vegetals. Cal organitzar la recollida de clavells, tallar branques.... Finalment, el diumenge es fa la catifa entre nens, pares i mares.


COMISSIÓ DE QUALITAT 
La comissió vol treballar per vetllar per la qualitat de la docència a la nostra escola i intentar ajudar a l'equip directiu per tal de minimitzar les retallades que han estat patint aquest últims anys.


FESTA DE LA PRIMAVERA
S’encarrega de celebrar l'arribada de la primavera amb una gran festa a l'escola on l'eix principal és plantar flors, plantes i arbres per fer més bonic el jardí. 
Acostuma a ser un diumenge d'abril i durant el matí s'organitza també una gimcana amb proves al pati i pels més petits s'explica un conte. 
També hi ha un concurs de pastissos i després es fa el dinar de germanor (entrepà de botifarra i refresc) on les postres són els pastissos que les famílies porten pel concurs! I s'aprofita per sortejar algun premi important.


COMISSIÓ TAC 
S’ha creat aquest bloc amb l’objectiu d’informar i difondre les activitats extraescolars i complementàries realitzades per l’AMPA. S’encarrega de la gestió del bloc (publicar articles, actualitzar l’agenda, mantenir informades  les famílies, …)


COMISSIÓ DE XANDALLS
Es gestiona la compra i venda de xandalls de l’escola. Des del tracte amb el proveïdor, a la gestió de les comandes, els pagaments, la revisió d’estocs i els repartiments.


SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES
Des  del curs  2004-2005, l’escola Tagamanent, encapçalada per l’AMPA, va acollir-se  a l’ajut que el Departament d’Ensenyament atorga a les escoles per a  la reutilització de llibres de text .
La tasca de la Comissió de llibres de l’AMPA comença  un cop acabat el curs escolar. A totes les classes els/les mestres deixen els llibres que s’han utilitzat durant el curs i que serviran pel proper. Un grup de pares/mares queden un dia a l’escola per repassar els llibres. Si n’hi ha que s’han de folrar o reemplaçar se separen. També es preparen els llibres nous que l’escola ha encarregat i que s’han de folrar de nou. Hi ha el contacte d’una persona que s’encarrega d’aquesta feina a nivell retributiu. La tasca de la Comissió acaba aquí.

COMISSIÓ DE MENJADOR
Vetlla pel bon funcionament d’aquest espai de lleure de tres hores, on els nens i nenes de l’escola aprofiten per dinar. Periòdicament es fan reunions amb l’empresa que gestiona el menjador escolar per tal de fer valoracions que permetin millorar el servei pel bé dels infants, i també es fa una valoració dels menús, tenint sempre molt en compte la qualitat dels aliments.

COMISSIÓ D'EXTRAESCOLARS
Cerca activitats pel temps de lleure dels infants on tots puguin trobar el seu espai. Podem trobar activitats esportives, artístiques o més acadèmiques. Tot plegat fora d’horari escolar o al migdia i dins les instal·lacions del centre.
 

Ja veieu que es tracta d'una AMPA amb moltes comissions i sempre hi falta gent!!
Animeu-vos a participar en allò que us faci més gràcia!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada