Normes del blocSi encara no ens has fet arribar l’autorització dels drets d’imatge del teu fill/filla, ho trobaràs en el següent ENLLAÇ

Aquest BLOC és un nou recurs de l’AMPA de l’Escola Tagamanent. Amb aquest BLOC volem apropar la tasca que realitza l’AMPA a totes les famílies de la nostra escola, oferint informació, compartint experiències i, sobretot, facilitant la participació.
Per aconseguir un bon funcionament d’aquest recurs online, cal que tots i totes respectem les normes que s’especifiquen a continuació:

Pel que fa als comentaris:
-          Cal identificar-se amb el nom i el cognom.
-          Els comentaris no han de contenir dades de caràcter personal, ni de terceres persones, ni informació publicitària.
-          El llenguatge ha de ser respectuós i no es pot ofendre ni atemptar contra la dignitat d’altres persones.
-          Qualsevol comentari que es consideri ofensiu no serà publicat.

Pel que fa als drets d’imatge dels alumnes:
-          En aquest espai web es publiquen imatges i vídeos on apareixen, individualment o en grup, alumnes de la nostra escola.
-          Atès que el dret a la pròpia imatge és reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i està regulat per la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, l’AMPA, conjuntament amb l’Escola, demana el consentiment als pares/mares o tutors legals per a poder publicar fotografies o vídeos on apareguin els seus fills i on aquests siguin clarament identificables.
-          Tots els alumnes que apareixen en aquest bloc i altres mitjans de l'AMPA tenen l’autorització esmentada.
-         Així doncs us animem a participar i gaudir d’aquest bloc!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada