dimarts, 2 d’octubre del 2018

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies,
Com ja sabeu, aquesta setmana han començat les activitats extraescolars que s'organitzen des de l'AMPA de l'escola. Organitzar aquestes activitats no és una tasca fàcil, els pares i mares que formen part de la comissió hi treballen de valent. És un engranatge on cal agrair també la col·laboració de tots els implicats: monitores de menjador, monitoratge de les empreses, direcció de l'escola, etc... 
Aprofitem per recordar algunes informacions importants:
Les activitats d’Esport escolar, Multiesport i Piscina es cobraran a través de la TPV de l’escola (ja us avisarem quan estigui llest).
Per la resta d’activitats, les dades de pagament s’hauran de donar directament a l’empresa que gestiona cada activitat. Caldrà omplir un formulari de pagament que us serà facilitat per cada entitat el primer dia de l’extraescolar. Seran ells qui us faran el cobrament directament. L’AMPA no farà cap ús ni gestió d’aquestes dades.
Si necessiteu comunicar alguna informació important de tipus mèdic o educatiu, si us plau, poseu-vos en contacte amb els monitors de les activitats.
Recordeu que tant a Anglès com a Piscina el grup al que anirà la vostre filla/fill es determinarà un cop fet el test de nivell. Per això, és més lent per confeccionar els grups i els horaris.
Recordeu també que les activitats extraescolars són voluntàries, per tant, cal que els vostres fills i filles mantinguin un comportament adequat. Si malgrat els avisos a la família, es manté un possible mal comportament, l’alumne perdrà el dret a realitzar l’activitat.

Qualsevol consulta podeu dirigir-vos al mail extraescolars.tagamanent@gmail.com
Esperem que tots els nens i nenes en gaudeixin!

COMISSIÓ EXTRAESCOLARS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada